NAJNOVIJE

O nama

Nalazite se na sajtu Udruženja  za edukaciju poljoprivrivrednika i građana  Srbije “Znanje-imanje” iz Beograda, koje sa internom video-produkcijom priprema i emituje tv emisiju “Moje selo” na TV PINK 3. Emisiju reemituju brojne regionalne i lokalne  tv stanice širom Srbije. Takođe, emisija se može gledati i na Youtube kanalu.

Osim emisije imamo i postavku magazin-portala sa stalnim rubrikama o – ratarstvu (njiva), povrtarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, cvećarstvu, stočarstvu, pčelarstvu, sportskom golubarstvu, lovu, seoskom turizmu… Prezentujemo brojne stručne savete, nove sorte i hibride gajenih biljaka, nova i efikasna hemijska sredstva u zaštiti biljaka od bolesti i štetočina, novine u držanju i ishrani raznih vrsta i rasa stoke…

Dakle, ovde  ćete pronaći brojne stručne  i  praktične savete iz oblasti poljoprivrede i života na selu. Savetujemo vas šta i kako da proizvedete za sopstvene potrebe i za tržište. Ali, ako niste poljoprivrednik a volite život u prirodi, na selu, ili uživate u kućici koju ste izgradili za odmor i rekreaciju – i vama su potrebni – emisija i portal “Moje selo”.

Udruženje “Znanje-imanje” uskoro priprema još tri emisije – o preduzetništvu i malom (porodičnom) biznisu “SAM SVOJ GAZDA”, o srpskom sportskom golubarstvu “LETAČ”, o pravilnoj i zdravoj ishrani ljudi “ŠTA JEDETE”.

Urednik emisija i portala – novinar Miodrag PALIĆ

Email:  agro.znanjeimanje@gmail.com